Обговорення змісту освітніх програм зі студентами-бакалаврами

Головна / Новини / Інше / Обговорення змісту освітніх програм зі студентами-бакалаврами
Обговорення змісту освітніх програм зі студентами-бакалаврами

19 березня 2023 року на засідання кафедри інформаційних технологій і програмування було запрошено студентів-бакалаврів (1-4 курсів), які навчаються за освітньо-професійними програмами спеціальностей 126 “Інформаційні системи і технології” та 014.09 “Середня освіта (інформатика)”. Перед зустріччю студентам було запропоновано пройти опитування стосовно різних аспектів, пов’язаних з організацією освітнього процесу в університеті в сучасних умовах війського стану (наприклад, форм, умов навчання, навантаження, надання викладачами підтримки студентів з різних питань та ін.). Також студентам було запропоновано висловити власні пропозиції щодо удосконалення змісту освітніх програм.

 

Протягом зустрічі було обговорено результати опитування й пропозиції студентів бакалаврату, які будуть враховуватись розробниками при оновленні навчальних планів та освітніх програм за відповідними спеціальностями (126 “Інформаційні системи і технології”, 014.09 “Середня освіта (інформатика)”).

 

 

Дякуємо усім, хто надав узяв участь в обговоренні й опитуванні, а також за гарні та креативні ідеї!!!

 

Разом працюємо над удосконаленням освітніх програм та підвищенням якості результатів навчання з урахуванням думки сучасної молоді!!!