Профорієнтаційна робота кафедри ІТП

Головна / Новини / Профорієнтація / Профорієнтаційна робота кафедри ІТП
Профорієнтаційна робота кафедри ІТП

15 травня 2023 року відповідно до угоди про співпрацю з Київським  фаховим коледжем туризму та готельного господарства відбулась зустріч з випускниками закладу (спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп’ютерні науки), на якій були обговорені умови вступу до нашого університету, особливості навчання для студентів спеціальностей 014.09 Середня освіта (Інформатика), 126 Інформаційні системи та технології, 122 Комп’ютерні науки та 121 Інженерія програмного забезпечення.

 

На заході були присутні завідувач кафедри інформаційних технологій і програмування Єфименко В.В., завідувач кафедри комп’ютерної та програмної інженерії Франчук В.М, завідувач лабораторії кафедри ІТП Малюх Є.В., заступник відповідального секретаря Приймальної комісії університету Фещенко Б.П., завідувач відділення підприємництва та інформаційних технологій Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства Любима А.Є. Під час проведення заходу студенти коледжу мали можливість поставити запитання і отримати кваліфіковані відповіді щодо умов вступу і навчання в УДУ.

 

   

 

Сподіваємось, що всі випускники коледжу будуть подавати документи на наші спеціальності, а ми їх чекаємо серед наших студентів.