Вітаємо випускників магістратури 2023 року.

Головна / Новини / Культурні події / Вітаємо випускників магістратури 2023 року.
Вітаємо випускників магістратури 2023 року.

30 січня 2024 року в аудиторії 448  відбулись урочистості з нагоди закінчення навчання в магістратурі студентів спеціальності 014.09. Середня освіта. Інформатика.

На заході були присутні проректор з наукової роботи Торбін Григорій, декан факультету Працьовитий Микола і майже весь професорсько-викладацький склад факультету.

За результатами навчання рішенням кафедри інформаційних технологій і програмування були запрошені до аспірантури 9  випускників. відповідні сертифікати вручив  завідувач кафедри Єфименко Василь.

Кафедра в цьому році випустила 40 магістрів, як денної так і заочної форми навчання, це найбільший випуск за всю історію кафедри. Ми пишаємось кожним з випускників, протягом навчання магістрів викладачі кафедри намагались поділитись інноваційними підходами до подання сучасних трендів і показати ефективні напрацювання в професійній діяльності.

Ми впевнені, що отримані компетентності будуть нашими випусниками вдало використані в професійній діяльності і сприятимуть збільшенню охочих подавати документи, як до магістратури, так і до бакалаврату.

Ми вдячні батькам, які підтримали своїх дітей і разом з ними розділили  їх успіх під час вручення дипломів магістра.

Шановні випускники, колеги – хай Ваш професійний шлях буде тільки зоряним і буде нести тільки позитивні емоції від Вашої діяльності! Хай Вам щастить!