ІНФОРМАТИКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ ДНЯ ЧИСЛА ПІ

Головна / Новини / Наукові події / ІНФОРМАТИКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ ДНЯ ЧИСЛА ПІ
ІНФОРМАТИКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ ДНЯ ЧИСЛА ПІ

13 березня 2024 р. на факультеті математики, інформатики та фізики відбулось святкування Дня числа π. На факультет було запрошено учнів 8-11 класів з шкіл Києва та Київської області.

Відвідувачі заходу мали можливість взяти участь у благодійну ярмарку, на якій студентами факультету було запропоновані кулінарні вироби, побачити різні фізичні та хімічні досліди, взяти участь в змаганні з розв’язування цікавих задач та в онлайн режимі пройти Пізнавальний квест «Навколо числа π», послухати цікаві лекції.

З метою популяризації інформатичних спеціальностей на факультеті і мотивації навчання на бакалавраті за спеціальностями 014.09.Середня освіта. Інформатика, 126 Інформаційні системи та технології на заході були присутні викладач кафедри інформаційних технологій і програмування Мовчан Микола та завідувач цієї кафедри цієї Єфименко Василь, які зацікавили учнів та вчителів можливістю управляти дроном та програмованим роботом UBTECH ALPHA 1PRO, розповіли про сучасні напрямки програмування, як БПЛА так і роботизованих систем. Кожен з відвідувачів мав можливість самостійно зробити перші кроки до удосконалення літального апарату та робота.

Сподіваємось, що через деяких час ми побачимо цих талановитих молодих людей серед студентів нашого факультету