Профорієнтаційний захід «Майстер клас з управління дронами в НВК Домінанта»

Головна / Новини / Наукові події / Профорієнтаційний захід «Майстер клас з управління дронами в НВК Домінанта»
Профорієнтаційний захід «Майстер клас з управління дронами в НВК Домінанта»

16 січня 2024 року відповідно до угоди про співпрацю з НВК Домінанта представники кафедри інформаційних технологій і програмування провели зустріч в кабінеті інформатики та 3D моделювання з обдарованою молоддю Дніпровського району міста Києва. Під час зустрічі магістр, керівник секції «Комп’ютерної, програмної інженерії» відділення «Інформаційних технологій» КМАН міста Києва Мовчан Микола провів майстер клас з управління дронами і розповів про перспективи навчання програмуванню безпілотних літальних апаратів. Кожен з учасників мав можливість спробувати свої здібності з управління дронами і зробити перші кроки з програмування. Учні продемонстрували свої роботи і напрацювання з 3D моделювання і друку.

Завідувач кафедри інформаційних технологій і програмування Єфименко Василь, розповів про цікаві напрямки навчання в Університеті зі спеціальності 014.09. Середня освіта. Інформатика та 126. Інформаційні системи та технології і запросив до навчання у відділенні «Інформаційних технологій» КМАН міста Києва для написання наукових проєктів.

Сподіваємось, що за результатами таких заходів буде збільшення зацікавлених, як серед слухачів КМАН міста Києва, так і серед вступників бакалаврату нашого факультету.